Vaříme pro kojence a batolata : 222 nejlepších receptů české kuchyně
Kniha kuchařských receptů na přípravu zdravých pokrmů pro kojence a batolata.Kuchařská kniha zkušené specialistky na výživu je rozdělena do dvou základních oddílů věnovaných kojenecké a batolecí stravě. Nabízí návody na mléčné a nemléčné příkrmy z ovoce a zeleniny, kaše z obilovin či s ovocem a pokrmy z brambor, s masem či … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 168 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Ottovo nakladatelství, s.r.o.,
2018
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje rejstřík
- Fyzický popis:
- 168 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
- ISBN:
- 978-80-7451-639-9
Podobné
-
Celiakie : bezlepková dieta a rady lékaře
Přemysl Frič, 1929-2024
-
Výživové hodnoty potravin pro pacienty
Vladimír Teplan, 1949-
-
Česká kuchyně pro Váš typ - Krevní skupina A : zdravá výživa, štíhlá linie, dobrá kondice
Pavla Momčilová, 1941-