Výživové hodnoty potravin pro pacienty
Brožura obsahuje tabulky nutričních hodnot potravin, které se týkají diety pro pacienty s onemocněním ledvin a močového systému. Určeno odborné veřejnosti.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Other Authors:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 16 s. ;
- Published:
-
Čestlice :
Medica Publishing,
c2004
- Series:
- Dieta (Medica Publishing - Pavla Momčilová)
- Subjects:
- Item Description:
- Na obálce nad názvem: Institut klinické a experimentální medicíny, Klinika nefrologie IKEM
Názvové údaje z obálky - Physical Description:
- 16 s. ; 21 cm
- ISBN:
- 80-85936-50-X
Similar
-
Cukrovka : dieta a rady lékaře
Dagmar Bartášková
-
Celiakie : bezlepková dieta a rady lékaře
Přemysl Frič, 1929-
-
Nemoci žaludku a dvanáctníku : dieta šetřící a rady lékaře
Olga Marečková, 1939-
-
Nemoci slinivky břišní : dieta a rady lékaře
Olga Marečková, 1939-