Výživové hodnoty potravin pro pacienty

To chci

Brožura obsahuje tabulky nutričních hodnot potravin, které se týkají diety pro pacienty s onemocněním ledvin a močového systému. Určeno odborné veřejnosti.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Vladimír Teplan, 1949-
Další autoři:
Olga Mengerová
Institut klinické a experimentální medicíny. Praha, Česko
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
16 s. ;
Vydáno:
Čestlice : Medica Publishing - Pavla Momčilová, c2004
Edice:
Dieta (P. Momčilová)
Témata:
Popis jednotky:
Údaje o názvu a odpovědnosti převzaty z obálky
Nad názvem: Institut klinické a experimentální medicíny, Klinika nefrologie IKEM
Fyzický popis:
16 s. ; 21 cm
ISBN:
80-85936-50-X (brož.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
OSVOKL
J 221255