Vaříme pro kojence a batolata : 222 nejlepších receptů české kuchyně

Get it

Kuchařská kniha zkušené specialistky na výživu je rozdělena do dvou základních oddílů věnovaných kojenecké a batolecí stravě. Nabízí návody na mléčné a nemléčné příkrmy z ovoce a zeleniny, kaše z obilovin či s ovocem a pokrmy z brambor, s masem či vejci. Recepty na polévky a hlavní pokrmy z drůbeže, ryb i masa nebo bezmasá sladká full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
Olga Mengerová
Document Type:
Books
Document range:
168 stran :
Published:
Praha : Ottovo nakladatelství, s.r.o., 2018
Subjects:
Item Description:
MN/III
Obsahuje rejstřík
Physical Description:
168 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN:
978-80-7451-639-9

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
Outside loan
Loading…
M
M 641.5

Similar