Vaříme pro kojence a batolata : 222 nejlepších receptů české kuchyně
Kuchařská kniha zkušené specialistky na výživu je rozdělena do dvou základních oddílů věnovaných kojenecké a batolecí stravě. Nabízí návody na mléčné a nemléčné příkrmy z ovoce a zeleniny, kaše z obilovin či s ovocem a pokrmy z brambor, s masem či vejci. Recepty na polévky a hlavní pokrmy z drůbeže, ryb i masa nebo bezmasá sladká … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 168 stran :
- Published:
-
Praha :
Ottovo nakladatelství, s.r.o.,
2018
- Subjects:
- Item Description:
- MN/III
Obsahuje rejstřík - Physical Description:
- 168 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
- ISBN:
- 978-80-7451-639-9
Similar
-
Redukční recepty : ...bez lepku...
Olga Mengerová
-
Nemoci žaludku a dvanáctníku : dieta šetřící a rady lékaře
Olga Marečková, 1939-
-
Česká kuchyně pro Váš typ : zdravá výživa, štíhlá linie, dobrá kondice, Krevní skupina A
Pavla Momčilová, 1941-
-
Dieta u chronických onemocnění ledvin
Milan Hrubý