Výživové hodnoty potravin pro pacienty

To chci

Brožura obsahuje tabulky nutričních hodnot potravin, které se týkají diety pro pacienty s onemocněním ledvin a močového systému. Určeno odborné veřejnosti.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Vladimír Teplan, 1949-
Další autoři:
Olga Mengerová
Institut klinické a experimentální medicíny. Klinika nefrologie
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
16 s. ;
Vydáno:
Čestlice : Medica Publishing, c2004
Edice:
Dieta (Medica Publishing)
Témata:
Popis jednotky:
Nad názvem: Institut klinické a experimentální medicíny, Klinika nefrologie IKEM
Fyzický popis:
16 s. ; 21 cm
ISBN:
80-85936-50-X

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 431121
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 241034

Podobné