Výživové hodnoty potravin pro pacienty
Brožura obsahuje tabulky nutričních hodnot potravin, které se týkají diety pro pacienty s onemocněním ledvin a močového systému. Určeno odborné veřejnosti.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 16 s. ;
- Vydáno:
-
Čestlice :
Medica Publishing,
c2004
- Edice:
- Dieta (Medica Publishing)
- Témata:
- Popis jednotky:
- Nad názvem: Institut klinické a experimentální medicíny, Klinika nefrologie IKEM
- Fyzický popis:
- 16 s. ; 21 cm
- ISBN:
- 80-85936-50-X
Podobné
-
Cukrovka : dieta a rady lékaře
Dagmar Bartášková
-
Nemoci slinivky břišní : dieta a rady lékaře
Olga Marečková, 1939-
-
Celiakie : bezlepková dieta a rady lékaře
Přemysl Frič, 1929-
-
Nemoci žaludku a dvanáctníku : dieta šetřící a rady lékaře
Olga Marečková, 1939-