Kniha o pivu : jak pivo poznávat, ochutnávat a párovat s jídlem

To chci

Návod, jak poznat jednotlivé vlastnosti piva. Informace o konkrétních pivech. Přehled více než šedesáti původních pivních stylů. Současné české pivovarnictví. Párování piva a pokrmů. Kuchařské recepty s pivem.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Pavel Borowiec
Další autoři:
Marcela Titzlová, 1964-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
233 stran :
Vydáno:
Praha : Smart Press, 2020
Vydání:
2. aktualizované vydání
Témata:
Popis jednotky:
Terminologický slovník
Fyzický popis:
233 stran : barevné ilustrace, portréty, faksimile ; 25 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-88244-14-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1458.647
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
663 BOR 2-1458.647

Podobné