Dieta u chronických onemocnění ledvin
Praktické rady pro pacienty s onemocněním ledvin se týkají správného stravování. Doplněno jídelníčky, kuchařskými předpisy, tabulkami s nutričními hodnotami některých potravin.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 148 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Forsapi,
2010
- Vydání:
- 1. vyd
- Edice:
- Rady lékaře, průvodce dietou ;
sv. 7
- Fyzický popis:
- 148 s. : tab. ; 21 cm
- ISBN:
- 978-80-87250-07-5
Podobné
-
Průvodce pacienta onkologickou léčbou
Eva Chocenská, 1976-
-
Onemocnění jícnu, vředová choroba žaludku a dvanáctníku
Pavel Kohout, 1962-
-
Diabetes mellitus čili Cukrovka : dieta diabetická
Zdeněk Rušavý, 1952-
-
Výživa při pravidelném dialyzačním léčení
Milan Hrubý