Tvaroh a čerstvé sýry ve zdravé kuchyni

To chci

Kuchařka uvádí desítky předpisů zahrnujících celou škálu pokrmů, při jejichž přípravě je výchozí surovinou tvaroh a čerstvé sýry. Po výstižném úvodu, zdůvodňujícím zdravotní přednosti konzumace tvarohu a čerstvých sýrů hlavně pro výživu dětí, následují rozmanité recepty na přípravu pokrmů studené kuchyně, pomazánek, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Patricie Kratochvilová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
127 s., fot. :
Vydáno:
Čestlice : Medica Publishing, [asi 2002]
Edice:
Sešity zdravé výživy ; sv. 30
Pavla vaří a peče zdravě ; č. 9
Fyzický popis:
127 s., fot. : fot., tab. ; 21 cm
ISBN:
80-85936-41-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Bohnice
Naučná literatura pro dospělé
C2b1d C 3568.23
Absenčně
Načítá se…
Dům čtení
Naučná literatura (2. p.)
C2b1d C 3568.14

Podobné