Tvaroh a čerstvé sýry ve zdravé kuchyni
Kuchařka uvádí desítky předpisů zahrnujících celou škálu pokrmů, při jejichž přípravě je výchozí surovinou tvaroh a čerstvé sýry. Po výstižném úvodu, zdůvodňujícím zdravotní přednosti konzumace tvarohu a čerstvých sýrů hlavně pro výživu dětí, následují rozmanité recepty na přípravu pokrmů studené kuchyně, pomazánek, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 127 s., fot. :
- Vydáno:
-
Čestlice :
Medica Publishing,
[asi 2002]
- Edice:
- Sešity zdravé výživy ;
sv. 30
Pavla vaří a peče zdravě ; č. 9 - Fyzický popis:
- 127 s., fot. : fot., tab. ; 21 cm
- ISBN:
- 80-85936-41-0
Podobné
-
Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni : teplé a studené pokrmy, pečivo, dezerty, nápoje
Pavla Momčilová, 1941-
-
Amaranth : vaříme a pečeme z pokladu starých Inků
Pavel Kohout, 1962-