Syrská a libanonská kuchyně
Kuchařské předpisy na typická jídla a speciality syrské a libanonské kuchyně. Použité suroviny jsou u nás dostupné v obchodech se zdravou výživou.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 107 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Dar Ibn Rushd,
2003
- Témata:
- Fyzický popis:
- 107 s. : il. ; 21 cm
- ISBN:
- 80-86149-35-8
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Načítá se…
|
Orientální ústav AV ČR, v. v. i. - Knihovna
|
|
II 51810 | |||
|
Načítá se…
|
Masarykova univerzita - Filozofická fakulta - Ústřední knihovna Brno
|
|
||||
|
Načítá se…
|
Knihovna města Mladá Boleslav
|
|
Podobné
-
Česko-arabský slovník
Charif Bahbouh, 1941-2020
-
Malá encyklopedie Islámu
Jiří Fleissig, 1946-
-
Česko-arabská konverzace
Jiří Fleissig, 1946-