Jak na kávu
Tato celobarevná kniha s velkým množstvím doprovodných fotografií vás provede světem kávy, jak jej ještě možná neznáte. Přečtete si zde, mimo jiné, o historii vzniku jednotlivých kávových nápojů, o výsledcích výzkumu množství kofeinu, jakým způsobem vnímáme chutě a vůně nebo jak vypadá mletá káva pod elektronovým mikroskopem.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 154 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
V. Charkovský,
2013
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Název z obálky
- Fyzický popis:
- 154 s. : il. (převážně barev.), portréty, faksim. ; 23 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-260-4965-4