Rýže : podle receptů z celého světa
Kuchařka obsahuje rady a tipy na práci se surovinami i vysvětlující termíny na zjednodušenou přípravu rýžových pokrmů. Uvádí přípravu, postup práce a přehled surovin i počet porcí.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 96 s. : barev. il. ; 28 cm
- Vydáno
-
Čestlice :
Rebo Productions,
2003
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Nápadité dobroty
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-7234-254-1
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně (aktuální záznam)
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Vědecká knihovna v Olomouci