Vaříme pro kojence a batolata : 222 nejlepších receptů české kuchyně
Kdy a čím začít přikrmovat kojence? Jaká strava prospívá batoleti? Co přijde k chuti dětem v 7. až 9. měsíci, v jednom a dvou letech? Jaké jsou správné dávky jednotlivých živin, zásady přípravy pokrmů či základní požadavky na hygienu a vybavení kuchyně? Odpovědi na tyto otázky spolu s více než dvěma stovkami vyzkoušených receptů … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 168 stran :
- Published:
-
Praha :
Ottovo nakladatelství, s.r.o.,
2018
- Subjects:
- Item Description:
- Obsahuje rejstřík
- Physical Description:
- 168 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
- ISBN:
- 978-80-7451-639-9
Similar
-
Nemoci žaludku a dvanáctníku : dieta šetřící a rady lékaře
Olga Marečková, 1939-
-
Celiakie : bezlepková dieta a rady lékaře
Přemysl Frič, 1929-
-
Celiakie : bezlepková dieta a rady lékaře
Přemysl Frič, 1929-2024
-
Diety při onemocnění ledvin
Vladimír Teplan, 1949-