Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem
Stručný popis Alzheimerovy choroby. Vysvětlení, proč je třeba zlepšit stravovací návyky. Výživa a diety pro prevenci zhoršení kognitivních funkcí. Pokyny pro správné stravování. Příprava snídaní, předkrmů a salátů, polévek, hlavních jídel, příloh, dezertů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 223 stran :
- Vydáno:
-
Brno :
CPress,
2018
- Vydání:
- 1. vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Přeloženo z francouzštiny
- Fyzický popis:
- 223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-264-1806-1
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej EDD
Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.