Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem

Get it

Stručný popis Alzheimerovy choroby. Vysvětlení, proč je třeba zlepšit stravovací návyky. Výživa a diety pro prevenci zhoršení kognitivních funkcí. Pokyny pro správné stravování. Příprava snídaní, předkrmů a salátů, polévek, hlavních jídel, příloh, dezertů.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
Cinzia Cuneo, 1956-
Other Authors:
Christiane Laberge
Dominika Trubačová
Document Type:
Books
Document range:
223 stran :
Published:
Brno : CPress, 2018
Edition:
1. vydání
Subjects:
Item Description:
Přeloženo z francouzštiny
Physical Description:
223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Bibliography:
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN:
978-80-264-1806-1

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 001390000252068
005 20220720092816.0
007 ta
008 220720s2018----xr-a---e-f----001-0-cze--
015 |a cnb002978661 
020 |a 978-80-264-1806-1  |q (vázáno) :  |c Kč 399,00 
035 |a (OCoLC)1028179376 
040 |a BOA001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h fre 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt 
100 1 |a Cuneo, Cinzia,  |d 1956-  |7 xx0221239  |4 aut 
240 1 0 |a Mieux manger pour prévenir l'Alzheimer et d'autres maladies neurodégénératives.  |l Česky 
245 1 0 |a Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem /  |c napsala Cinzia Cuneová ; předmluva od Christiane Labergeové ; překlad: Dominika Trubačová 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Brno :  |b CPress,  |c 2018 
300 |a 223 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Přeloženo z francouzštiny 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 
520 |a Stručný popis Alzheimerovy choroby. Vysvětlení, proč je třeba zlepšit stravovací návyky. Výživa a diety pro prevenci zhoršení kognitivních funkcí. Pokyny pro správné stravování. Příprava snídaní, předkrmů a salátů, polévek, hlavních jídel, příloh, dezertů. 
520 |a Zdravá výživa jako prevence Alzheimerovy choroby a dalších neurodegenerativních nemocí. 80 jednoduchých receptů na přípravu chutných jídel. 
650 0 7 |a Alzheimerova choroba  |7 ph117324  |2 czenas 
650 0 7 |a neurodegenerativní onemocnění  |7 ph123254  |2 czenas 
650 0 7 |a dietní jídla  |7 ph114317  |2 czenas 
650 0 7 |a dietoterapie  |7 ph119436  |2 czenas 
650 0 9 |a Alzheimer's disease  |2 eczenas 
650 0 9 |a neurodegenerative diseases  |2 eczenas 
650 0 9 |a diet meals  |2 eczenas 
650 0 9 |a dietotherapy  |2 eczenas 
653 |a dietní jídla  |a Alzheimerova choroba  |a dietní kuchařka  |a recepty 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
655 9 |a cookbooks  |2 eczenas 
700 1 |a Laberge, Christiane  |4 aui 
700 1 |a Trubačová, Dominika  |7 hka2016929621  |4 trl 
910 |a NBG001 
996 |b 231280205467  |e NBG001  |h 613.2  |l Oddělení pro dospělé  |s A  |a 0  |t NBG001.231280205467 
997 |t KN