Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem
Stručný popis Alzheimerovy choroby. Vysvětlení, proč je třeba zlepšit stravovací návyky. Výživa a diety pro prevenci zhoršení kognitivních funkcí. Pokyny pro správné stravování. Příprava snídaní, předkrmů a salátů, polévek, hlavních jídel, příloh, dezertů.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Other Authors:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 223 stran :
- Published:
-
Brno :
CPress,
2018
- Edition:
- 1. vydání
- Subjects:
- Item Description:
- Přeloženo z francouzštiny
- Physical Description:
- 223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
- Bibliography:
- Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-264-1806-1
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001390000252068 | ||
005 | 20220720092816.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 220720s2018----xr-a---e-f----001-0-cze-- | ||
015 | |a cnb002978661 | ||
020 | |a 978-80-264-1806-1 |q (vázáno) : |c Kč 399,00 | ||
035 | |a (OCoLC)1028179376 | ||
040 | |a BOA001 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |h fre | |
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt | |
100 | 1 | |a Cuneo, Cinzia, |d 1956- |7 xx0221239 |4 aut | |
240 | 1 | 0 | |a Mieux manger pour prévenir l'Alzheimer et d'autres maladies neurodégénératives. |l Česky |
245 | 1 | 0 | |a Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem / |c napsala Cinzia Cuneová ; předmluva od Christiane Labergeové ; překlad: Dominika Trubačová |
250 | |a 1. vydání | ||
264 | 1 | |a Brno : |b CPress, |c 2018 | |
300 | |a 223 stran : |b barevné ilustrace ; |c 24 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
336 | |a statický obraz |b sti |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Přeloženo z francouzštiny | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík | ||
520 | |a Stručný popis Alzheimerovy choroby. Vysvětlení, proč je třeba zlepšit stravovací návyky. Výživa a diety pro prevenci zhoršení kognitivních funkcí. Pokyny pro správné stravování. Příprava snídaní, předkrmů a salátů, polévek, hlavních jídel, příloh, dezertů. | ||
520 | |a Zdravá výživa jako prevence Alzheimerovy choroby a dalších neurodegenerativních nemocí. 80 jednoduchých receptů na přípravu chutných jídel. | ||
650 | 0 | 7 | |a Alzheimerova choroba |7 ph117324 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a neurodegenerativní onemocnění |7 ph123254 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a dietní jídla |7 ph114317 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a dietoterapie |7 ph119436 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a Alzheimer's disease |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a neurodegenerative diseases |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a diet meals |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a dietotherapy |2 eczenas |
653 | |a dietní jídla |a Alzheimerova choroba |a dietní kuchařka |a recepty | ||
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas | |
655 | 9 | |a handbooks and manuals |2 eczenas | |
655 | 9 | |a cookbooks |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Laberge, Christiane |4 aui | |
700 | 1 | |a Trubačová, Dominika |7 hka2016929621 |4 trl | |
910 | |a NBG001 | ||
996 | |b 231280205467 |e NBG001 |h 613.2 |l Oddělení pro dospělé |s A |a 0 |t NBG001.231280205467 | ||
997 | |t KN |