Vaříme pro kojence a batolata : 222 nejlepších receptů české kuchyně

Get it

Kuchařská kniha zkušené specialistky na výživu je rozdělena do dvou základních oddílů věnovaných kojenecké a batolecí stravě. Nabízí návody na mléčné a nemléčné příkrmy z ovoce a zeleniny, kaše z obilovin či s ovocem a pokrmy z brambor, s masem či vejci. Recepty na polévky a hlavní pokrmy z drůbeže, ryb i masa nebo bezmasá sladká full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
Olga Mengerová
Document Type:
Books
Document range:
168 stran :
Published:
Praha : Ottovo nakladatelství, s.r.o., 2018
Subjects:
Physical Description:
168 stran : ilustrace ; 27 cm
ISBN:
978-80-7451-639-9

:


MARC

LEADER 00000nam 2200000 i 4500
001 KN4222300000045518
005 20190612095833.0
008 190523s2018 xr |||||||||||||||||cze d
020 |a 978-80-7451-639-9  |q (vázáno) :  |c Kč 299,00 
040 |a OPG503  |b cze  |e rda 
080 |a 641  |2 h 
100 1 |a Mengerová, Olga  |7 jn20010310342  |4 aut 
245 1 0 |a Vaříme pro kojence a batolata :  |b 222 nejlepších receptů české kuchyně /  |c Olga Mengerová 
264 1 |a Praha :  |b Ottovo nakladatelství, s.r.o.,  |c 2018 
300 |a 168 stran :  |b ilustrace ;  |c 27 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
520 2 |a Kuchařská kniha zkušené specialistky na výživu je rozdělena do dvou základních oddílů věnovaných kojenecké a batolecí stravě. Nabízí návody na mléčné a nemléčné příkrmy z ovoce a zeleniny, kaše z obilovin či s ovocem a pokrmy z brambor, s masem či vejci. Recepty na polévky a hlavní pokrmy z drůbeže, ryb i masa nebo bezmasá sladká i slaná jídla doplňují oddíly věnované přílohám, salátům, moučníkům a slavnostním pokrmům. 
653 |a kuchařky  |a kojenci  |a batolata  |a děti  |a výživa  |a jídla  |a recepty 
910 |a OPG503 
996 |b 422230495886  |h 641  |l DOSP  |s A  |n 5  |a 99999  |t OPG503.422230495886