Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem

To chci

Stručný popis Alzheimerovy choroby. Vysvětlení, proč je třeba zlepšit stravovací návyky. Výživa a diety pro prevenci zhoršení kognitivních funkcí. Pokyny pro správné stravování. Příprava snídaní, předkrmů a salátů, polévek, hlavních jídel, příloh, dezertů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Cinzia Cuneo, 1956-
Další autoři:
Christiane Laberge
Dominika Trubačová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
223 stran :
Vydáno:
Brno : CPress, 2018
Vydání:
1. vydání
Témata:
Popis jednotky:
Přeloženo z francouzštiny
Fyzický popis:
223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN:
978-80-264-1806-1

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.